Inici

Que el món està en crisi és una veritat tan evident que no val la pena perdre els temps per constatar-ho. Davant d’aquesta realitat tan negativa, lluitem per canviar ho o ens conformem i tirem endavant a empentes i rodolons, de forma passiva amb el que hi ha, esperant que persones més agosarades ho solucionin.

Per poder-ho solucionar caldria que persones socialment compromeses, deixessin de ser consumidores compulsives socialment drogodependents. Haurien de passar a ser constructores de la terra, a partir d’una anàlisi molt acurada de la situació actual, cercant el camí més adequat cap una societat de persones lliures.

Es tracta, a partir d’aquesta anàlisi, d’endegar una transformació profunda i assenyada de la forma de vida, un canvi qualitatiu de gran abast en les estructures i els valors que defineixen una societat, començant pel territori més proper dels municipis.

Anàlisi que hauria de tenir en compte els conceptes bàsics que afecten als municipis: el territori, la població, les demandes o necessitats i els recursos. També les estructures organitzatives bàsiques, la jeràrquica piramidal o l’horitzontal en xarxa.

A partir d’aquests principis bàsics, la primera pregunta que caldria fer se podria ser: per què serveixen els municipis?. Resposta que perfectament podria ser: per poder-hi viure les 24 hores del dia, tenint hi un lloc de treball i un habitatge.

A partir d’aquesta simple resposta és possible endegar una anàlisi acurada per esbrinar la situació real d’aquestes necessitats, que permeti plantejar per on començar, inicialment sempre, a partir de petites coses, que poc a poc van marcant les línies mestres d’un canvi cultural, endegat des dels municipis
Nuevo Tema
  • Temas
    Respuestas
    Vistas
    Último mensaje
Nuevo Tema

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 2 invitados

Permisos del foro

No puede abrir nuevos temas en este Foro
No puede responder a temas en este Foro
No puede editar sus mensajes en este Foro
No puede borrar sus mensajes en este Foro
No puede enviar adjuntos en este Foro